Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Hello World!

Μέρες τώρα επεξεργάζομαι το ένα, διορθώνω το άλλο, ψάχνω τα χρώματα που μου ταιριάζουν περισσότερο, την διάταξη που μου αρέσει πιο πολύ, αλλά τίποτα δεν μου κάθεται σωστά. Μια απόφαση πήρα κι εγώ να ανακατωθώ στον κόσμο του blogging και μετά από τόοοσα χρόνια χρήσης των υπολογιστών, νιώθω ξαφνικά πρωτάρα! Αρχικά έπρεπε να αποφασίσω αν θα επιλέξω ανάμεσα στο blogspot ή το wordpress (την επιλογή μου τελικά την διαπιστώνετε) και στην πορεία να ερμηνεύσω όλα τα κουμπάκια που υποτίθεται θα με έφερναν πιο κοντά στο όνειρο (λέμε τώρα…). Κακός μπελάς! Πρώτο εμπόδιο οι γλώσσες (μεγάλη ιστορία, είχα να παλέψω με φλαμανδικά, αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά και κινέζικα), μετά η “ορολογία” και τέλος το μυαλό μου και η φοβερή τελειομανία του.Τι τίτλο θα βάλω εδώ, με τι θέμα θα ξεκινήσω, το username που επέλεξα αν και πόσο με εκφράζει κι ένα σωρό άλλες χαζομάρες.
Εν τέλει εγκατέλειψα- όλα θα γίνουν αργά και με τη σειρά τους. Άλλωστε η πρώτη μου σκέψη (και σε αυτήν θα παραμείνω) ήταν να το διασκεδάσω με αυτό το καινούριο παιχνίδι, ξεκινώντας συζητήσεις με φίλους, γνωστούς-και γιατί όχι;-και αγνώστους για σκέψεις καθημερινές.
Καλή μου (/μας) αρχή λοιπόν, και εις άλλα με υγεία! :-)

4 σχόλια:

  1. To μαύρο γατί κρέμεται στο γραφείο πίσω από το κεφάλι μου σε έναν πίνακα από φελλό! Έχω πάθει έρωτα με αυτή την αφίσα. Εσύ έχεις πετύχει το header στο blog σου, ενώ εγώ όχι! Ω, πόσο σας μισώ απαίσια μικρά στρουμφάκια!
    Και εγώ τα γατιά δεν τα χωνεύω γιατί είναι κακά και μοβόρικα, αλλά γουστάρω που είναι ανεξάρτητα γιατί θέλω να είμαι και εγώ, αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά.Το μόνο γατί που γουστάρω είναι ο Μουχρίτσας, ο γάτος, λέμε τώρα, της μαμάς μου. Δεν είναι και πολύ άγριος αυτός ο γάτος, είναι περισσότερο χαδιάρης γατούλης. Τί να πείς!
    Καλή αρχή και καλώς όρισες και πολλά φιλιά στα μούτρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή σου εύχομαι με πολλά πολλά δημιουργικά ποστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali arxi sou euxomai! olo auto me gurizei merika xronia pisw tote pou eimastan sto filaki..

    ΑπάντησηΔιαγραφή